9 Nisan 2019 Salı

Alchem Wordpress Theme

Başlık
Özelleştirilebilir arka plan rengi ve resmi, dolgu seçenekleri, üst çubuk ve bilgi ayarları, yapışkan başlık, sosyal simgeler, özel stil ve daha fazlası!

Kısa kodlar
Magee Shortcodes ile kullanıcılar akordeonlar, düğmeler, kutular, sosyal ve çok daha fazlasını oluşturabilirler. Stil ve düzen üzerinde kontrolü ele alın, web sitesini kişiselleştirin.

Anasayfa Bölümleri
Kısa kod ile, kullanıcılar sayfayı birkaç bölüme ayırabilir.

Alt Bilgi
Altbilgi widget'ları, 1-4 altbilgi sütunları, altbilgi için arka plan görüntüsü, arka plan tekrarı ve konum ayarları.

Menü
Menüye farklı bağlantı türleri ekleyin, menü vurgulama çubuğunun kenar genişliğini, genişliğini, yüksekliğini, kenarlık boyutunu kontrol ederek menü öğelerini özelleştirin.

kaydırıcı
Bir web sayfasına eklenen bir slayt gösterisi. Mevcut otomatik yürütme, özelleştirilebilir başlık, metin ve düğme.

widget'lar
Widget'lar kolayca belirli bir widget alanına sürüklenip bırakılabilir. 10'dan fazla özel özel widget mevcut.

Telif Hakkı Alanı
Özel metin ve html işaretlemesi ile görüntülenen telif hakkı çubuğu. Üst ve alt dolgu da özelleştirilebilir.

Ajaxify Wordpress Theme

Ajaxify tamamen açık bir wordpress temasıdır. Bu, temadaki içeriğin web sitesini yeniden yüklemeden yüklediği anlamına gelir. Nasıl çalıştığını görmek için canlı demoyu kontrol edebilirsiniz. Tema ayrıca özel menü, özellikli küçük resim, tema seçenekleri vb. Standart özelliklerle birlikte gelir.

Aglee-lite Wordpress Theme

Aglee Lite basit, basit ve temizdir. Güzel duyarlı ücretsiz WordPress iş teması tasarlanmıştır. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmak ve web sitenizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için kullanışlı özelliklere sahiptir.

Aglee Lite, işletme, portföy, blog, e-Ticaret, fotoğrafçılık ve daha pek çok amaç için çok amaçlı web sitelerine uyacak şekilde tasarlanmıştır. Bu duyarlı WP şablonu, ana sayfa kaydırıcısı, servis / özellik bölümü, CTA, ekip bölümü, SSS ve referans bölümü, güzel portföy bölümü, blog bölümü, Google harita entegrasyonu ve widget altbilgisi alanıyla iletişim bilgileri bölümü gibi çeşitli ana sayfa bölümlerini içerir.

Bu tema çoklu sayfa düzenleri, özelleştirme seçenekleri ve özel kısa kodlar içeriyor. Bu hafif ve kullanıcı dostu temayı kullanarak hayalinizdeki web sitesini kolaylıkla oluşturabilirsiniz - kodlama yeteneği gerekmez.

Afterlight Wordpress Theme

Afterlight, tam ekran arka plan görüntüsü için bir seçenek olan tek renkli bir blog temasıdır. Kişisel yeteneklerinizi vermek için favori arka plan resminizi veya renginizi ekleyin.

Afford Wordpress Theme

Afford, dergi ve kişisel bloglar için duyarlı ve çok amaçlı bir temadır. Tam çevrimiçi belgelere sahiptir ve Tema Özelleştirici kullanılarak kolayca özelleştirilebilir.

Advertica-lite Wordpress Theme

Advertica Lite, ticari, kurumsal veya portföy amaçlı etkin olarak kullanılan duyarlı ve çok amaçlı bir wordpress temasıdır. Yaratıcı profesyoneller, reklam ajansı ve hatta inşaat işi, mühendislik endüstrisi veya müteahhit için iyi çalışıyor. Advertica Lite, ziyaretçilerinizi maksimum etki ile etkilemek için oldukça duyarlı bir önyükleme çerçevesi ve bir paralaks bölümü ile birlikte geliyor. Bu popüler tema kulüpleri, ürün ve hizmetlerin pazarlanması veya dijital pazarlanması için idealdir. Yeni başlayanlar bu tema üzerinden sitelerinin çekici sunumuna sahip olabilirken, iş dünyasında bulunanlar portföylerini makul bir şekilde ortaya koyabilirler.

Adventurous Wordpress Theme

Maceracı, Basit, Temiz, Minimal, Hafif, Kutu Şeklinde ve Tam Genişliğe Duyarlı bir WordPress Temasıdır. HTML5, CSS3 ve bu temayı oldukça özelleştirilebilir ve esnek kılan kullanımı kolay Tema Seçenekleri panelini kullanan Catch Temalarına dayanmaktadır. Kısa sürede güzel ama profesyonel web sitenizi yapın. Maceracı çok amaçlı bir temadır ve Fotoğrafçılar, Blogcular ve İşletmeler için uygundur. Bu tema çeviri hazır ve şu anda Brezilya Portekizcesi, Macarca, Hollandaca, Almanca, Lehçe, Danca ve Çekçe dillerinde de çevrilmiştir. WP-PageNavi, Jetpack, İletişim Formu 7, Web Araçları Yakala ve daha fazlası gibi popüler eklentileri destekler.

Adultvideo-01-blue Wordpress Theme

Geçerli XHTML 1.0 kodu
Tüm temalar geçerli XHTML 1.0 biçimlendirme dili kullanılarak oluşturulmuştur ve ana tarayıcılarda test edilmiştir.
Widget hazır kenar çubukları
Her iki kenar çubuğu da widget hazır.
Bu, içeriklerini doğrudan yönetici alanından değiştirebileceğiniz anlamına gelir.
Arama motorları dostu
İçerik bölümleri her iki kenar çubuğunun da üstüne yerleştirilir, böylece yazılar dizine eklenir
her şeyden önce tarayıcılar tarafından.

Adult Wordpress Theme

Yetişkin WordPress Teması
Mass Video Embedder ve Otopilot içeren WordPress tabanlı Yetişkin Tüp siteleri oluşturun.
Sürüm: 1.1 (Eski versiyon ama hala çalışır) En son: 1.3.2
TEMEL ÖZELLİKLER
7 büyük tüpten Massimport videoları
Dahili Autoposting
Küçük resimler için görüntü döndürme
Reklamlar ve Plugrush ile kullanıma hazır
Videolarınızı Plugrush'a aktarın
Duyarlı ve güzel tasarım

Adamos Wordpress Theme


İhtiyacınız Olacak Tek Ücretsiz Portföy WordPress Teması
Çok yönlü Adamos Tema, tam genişlikte, tamamen duyarlı, son derece özelleştirilebilir ücretsiz bir WordPress Teması. Bu temaların mükemmel özellikleri arasında kendi logonuzu, başlığınızı, öne çıkan alanlarınızı ve daha fazlasını ekleme yeteneği bulunur. Adamos ücretsiz Portföy WordPress Teması, herhangi bir web sitesinin ihtiyacına uyan birinci sınıf bir temadır.

Adament Wordpress Theme

Adament, fabthemes.com'dan ücretsiz, premium, duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu tema Botstrap 3 çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.
Bu bir fotoğraf WordPress şablonu. Bu fotoğraf ile ilgili bir web sitesi kurmak için idealdir. Tema özelleştirmek için pek çok seçenek ile birlikte gelir ve temanın renk şeması da özelleştirilebilir.

Activello-master Wordpress Theme

Activello, Bootstrap frontend çerçevesini kullanarak tamamen duyarlı ve mobil uyumlu hale getiren temiz, çok amaçlı bir WordPress blog tema geliştiricisidir. Tema bir piksel mükemmel grafik ve tasarıma sahiptir. Activello, içeriğinizi tarzla sergilemek için birkaç özel widget ve tam ekran kaydırıcıyla birlikte gelir.

Activello teması, yemek, seyahat, maceralar, fotoğrafçılık, kişisel, fitness, kurumsal veya başka bir harika blog için çok uygun, ücretsiz, esnek bir WordPress blog temasıdır. Tema WooCommerce, W3 Toplam Önbellek, İletişim Formu 7, Yerçekimi Formları, Jetpack, Yoast SEO ve diğer birçok ücretsiz ve premium WordPress eklentisi ile çalışmak üzere optimize edilmiştir.

Tema, Google'ın web sitenizi sevmesini sağlayacak Schema uyumlu yapıya sahip SEO dostu. Activello teması ek SEO ve kullanılabilirlik artışı sağlayan yükler için hızlıdır.

Acmeblog Wordpress Theme

AcmeBlog profesyonel blog teması, blog, haber ve dergi sitesi için kullanılabilir. Modern, duyarlı bir tema. SEO dostu bir tema. Sadece içerik ve resim yazmaya odaklanabilirsiniz. Tema güzel özellikli bölüm tasarlamıştır ve üzerinde tam kontrol sizde. AcmeBlog kullanımı ve özelleştirmesi çok kolaydır. Çok hafif bir tema ama son derece özelleştirilebilir tema özelleştiriciye sahip. Gelişmiş ayarları ile öne çıkan bölümleri, ana sayfayı, kenar çubuğunu ve iç sayfaları kontrol edebilirsiniz. Başlık ayarı üzerinde tam kontrol sizde - logo, tarih, arama ve sosyal. Ayrıca kendi telif hakkı metninizi altbilgiye ekleyebilirsiniz. Bu tema gelişmiş düzen / tasarım kontrolü ile birlikte gelir. Varsayılan düzen dolu veya kutulanmış olabilir, kenar çubuğu seçenekleri sol, sağ ve kenar çubuğu içermez. Resim blog ve arşiv sayfalarında etkinleştirilebilir / devre dışı bırakılabilir. Tüm sitenin birincil rengini değiştirebilirsiniz. Özel CSS ve özel arka plan resmi seçeneğiyle sitenizi daha da kişiselleştirebilirsiniz. Tek yayında ilgili yayınları gösterip gizleyebilirsiniz. Ayrıca ekstra tema seçenekleriyle ekmek kırıntısı ve arama yer tutucu ekleyebilirsiniz. Tema aynı zamanda sıfırlama seçenekleriyle birlikte geliyor. Yine Yazar widget, yazar bilgileri eklemenizi sağlar.

Accesspress-store Wordpress Theme

Ücretsiz WordPress e-Ticaret (WooCommerce) Tema!

AccessPress Mağazası tamamen kişiselleştiriciye yerleştirilmiş yeni nesil bir WooCommerce teması! Bu tema, tasarım, özellikler ve kullanılabilirlik göz önünde bulundurularak oluşturulduğu için yeni nesil WordPress temasıdır. Modern bir dükkan inşa etmek için eksiksiz bir pakettir. Ayrıca, AccessPress Mağazası WooCommerce eklentimizle derinlemesine entegrasyon sunar, mağazanızı kişiselleştirmek için çeşitli düzenlere, widget'lara ve renk seçeneklerine sahiptir.

Mükemmel bir e-ticaret web sitesi oluşturmak için tamamen duyarlı, SEO dostu, hızlı yükleme teması arıyorsanız, AccessPress Mağazası tam size göre!

Accesspress-root Wordpress Theme

AccessPress Root, sürükle ve bırak ana sayfa bölümleri ile basit, temiz, güzel bir şekilde tasarlanmış duyarlı WordPress iş temasıdır. Minimal fakat en çok kullanılan özellikleri web sitenizi kolayca ve hızlı bir şekilde kurmanıza yardımcı olacaktır. Tam genişlik ve kutu düzeni, özellikli kaydırıcı, özellikli mesajlar, hizmetler / özellikler / projeler düzeni, referans düzeni, blog düzeni, sosyal medya entegrasyonu, harekete geçirme ifadesi ve diğer birçok sayfa düzeni. Tamamen duyarlı, WooCommerce uyumlu, bbPress uyumlu, çeviri hazır, tarayıcılar arası uyumlu, SEO dostu, RTL desteği. AccessPress Root çok amaçlıdır ve her türlü iş için uygundur. En çok kullanılan WP eklentileriyle en üst düzeyde uyumluluk.

Accessibility Wordpress Theme

İçeriğinizden daha önemli bir şey yok. Ve güzel bir ekranı hak ediyor! Icelander, web sitenizin içeriğini daha okunaklı hale getirir ve kaygan, modern bir tarzda sunar. Tema kutudan çok güzel görünüyor ve kodlama gerekmeden güzel ve hızlı bir web sitesi elde etmenizi sağlamak için ihtiyacınız olan her şeyi parmaklarınızın ucuna getirdik. Güzel web siteleri daha kolay oluşturmak imkansızdır :)

Hızlı yükleme, erişilebilir, SEO ve mobil cihazlar için optimize edilmiş bir tema istiyorsanız, gösterime bir göz atın ve Icelander'ın neden aradığınız WordPress teması olduğunu kendiniz görün!

Accelerate Wordpress Theme

Hızlandırmak basitlik ve kullanım kolaylığı için yapılmış çok amaçlı WordPress teması. Bu tema sitenizi öne çıkaran bu premium görünüme ve dokunuşa sahip bir sanat eseridir. Tüm yazı biçimlerini destekler. Accelerate, portföy, işletme, blog, kişisel, seyahat, şirket, ticari hizmetler veya başka tür siteler için kullanılabilir.

Abdulo Simplent Theme

Simplent, etkili bir blog türü web sitesi oluşturmanıza izin veren, basit ve minimal bir WordPress Temasıdır.

Retro Wordpress Theme

Retro Tema, bir Nisan Şakası şakası olarak yaratıldı ve 90'ların sonlarındaki Geocities web sitesi stillerini taklit etmek için tasarlandı.

Retro tamamen ücretsiz bir WordPress teması. Bu temayı kasıtlı olarak korkunç görünmek için tasarladık. Ancak bu nostaljik tarzın bazı insanlara çekici geldiğini gördük. Her sayfada çirkin görünümü ve sinir bozucu midi müziğine rağmen, tema sağlam bir gelişim ve tamamen duyarlı bir çerçeve sunuyor. Ve hey - müziği değiştirmek veya devre dışı bırakmak için WordPress özelleştiricisine bir seçenek eklemeye yetecek kadar naziktik. Devre dışı bırakmanızı öneririz. 😉

Blogunuza biraz nostalji getirmek veya web müşterilerinizden birinde şaka yapmak istiyorsanız - Retro indirin ve bir heyecan verin.

18tube Wordpress Teması


18tube Temasını İndirebilirsiniz!
Erotik web sitelerinin vazgeçilmezi olan bu temayı indirebilirsiniz!
Download